Volg ons ook op:

Terug naar overzicht

 

Bijeenkomst met gastspreker

Bokscoaching

Wanneer / wie

18-05-2018
17:00 - 22:00 uur
Aanwezig: 40

Waar

Belgische Keizer_7828
Melkmarkt 58
Zwolle
Routebeschrijving

Beste leden,

Vrijdag 18 mei a.s. is de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie. Natuurlijk hebben we daarna het bezoek aan de Provada nog en de dagexcursie, dus genoeg leuke dingen in het vooruitzicht en vergeet je niet aan te melden hiervoor!

De bijeenkomst op 18 mei a.s. zal in het teken staan van ‘samenwerking’ en het ‘elkaar beter leren kennen’. We gaan onder begeleiding van twee trainers een bokssessie volgen bij Bokscoaching Zwolle. Berend Oosterhuis is de oprichter en eigenaar van Bokscoaching. Al jarenlang een (team)trainer en coach die gaat voor goud. Contact is een centraal thema in de vechtsport. Dit vind je ook terug in teamontwikkeling en samenwerken. Berend raakte ooit verliefd op (kick)boksen. Het was eindelijk een échte uitdaging! Uitdaging doet groeien, daar wil Berend ons graag kennis mee laten maken tijdens een bokssessie. Groei als mens en professional. Zie voor meer info: www.bokscoaching.nl.

Aanbevolen wordt om in sportieve/casual kleding te komen, maar dat is niet perse noodzakelijk. We gaan er geen ‘zweetsessie’ van maken, het is slechts een kennismakingstraining.

Omdat de Belgische Keizer niet geschikt is voor deze bokssessie, doen we dit op een andere locatie en ook die is bijzonder. De locatie van het project Uptown (voormalige PTT-gebouw) van Daniel Oostenbrink aan de Burgemeester Roelenweg in Zwolle. Het programma is als volgt:

17:00 uur: ontvangst in de Belgische Keizer voor drankje

17:30 uur: lopen richting Uptown

17.45 uur: introductie Daniël

17:55 uur: start bokssessie

19:15 uur: einde bokssessie en lopen richting de Belgische Keizer

19:30 uur: buffet 

Je kunt je aan- of afmelden via onderstaande buttons. Tot snel!

Het bestuur.