Volg ons ook op:

Terug naar overzicht

 

Bijeenkomst met gastspreker

Wanneer / wie

14-09-2018
17:00 - 21:00 uur
Aanwezig: 45

Waar

De Belgische Keizer
Melkmarkt 58
Zwolle
Routebeschrijving

Beste leden,

Hopelijk heeft iedereen een goede zomer(vakantie) achter de rug en kunnen we weer vol aan de bak met elkaar. Dit geldt ook voor de ZVGS. Vrijdag 14 september a.s. hebben we namelijk weer een leuke bijeenkomst gepland. Het afgelopen half jaar is het in vastgoed Nederland vooral gegaan over Groningen, gasloos, nul op de meter, energiebesparing, BENG, labels, etc. Vandaar dat het ons leuk lijkt om de bijeenkomst van 14 september te gebruiken om hier eens aandacht aan te geven.

We hebben André Kruithof van Nieman Raadgevende Ingenieurs gevraagd ons mee te nemen in zijn wereld van energie & duurzaamheid. Nieman is één van de belangrijkste adviseurs op dit gebied en mede de partij die de minister adviseert hoe de toekomst van Nederland eruit moet zien. De bedoeling is dat na het verhaal van André wij als jonge generatie, koplopers zullen zijn in de kennis op dit gebied.

De bijeenkomst vindt plaats op onze vast plek, ofwel de Belgische Keizer. Inloop vanaf 17.00 uur. De bijeenkomst zal om 17.45 uur beginnen, dus kom op tijd! Je kunt je aan- of afmelden via onderstaande button. Graag tot vrijdag 14 september!