Volg ons ook op:

Terug naar overzicht

 

Nieuwjaarsbijeenkomst

Wanneer / wie

17-01-2020
18:00 - 23:00 uur
Aanwezig: 53

Waar

Meneer Jan
Nieuwe Markt 4
Zwolle
Routebeschrijving

Beste leden,

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst op vrijdag 17 januari 2020! Deze eerste bijeenkomst in 2020 zal in het teken staan van ontmoeten, netwerken en bijpraten in informele sfeer.

De afgelopen jaren hebben we het alleen met de leden van de Zwolsche Vastgoedsociëteit gevierd, maar we vonden het dit jaar weer tijd voor iets anders! Deze keer vieren we het samen met Vastgoed Netwerk Zwolle (VGNZ), de club waar velen van ons zich na hun 40ste bij aan (gaan) sluiten! Zo hebben we een gemêleerde groep bij elkaar met vastgoedmensen uit de regio.

Ook dit jaar hebben we gezocht naar een leuke plek in de binnenstad van Zwolle en we hebben iets moois gevonden: restaurant Meneer Jan… aan de Nieuwe Markt in het centrum van Zwolle is. Tijdens deze avond kunnen we genieten van een walking dinner met een lekker drankje erbij en muziek.

Datum: vrijdag 17 januari 2020
Ontvangst: 18.00 uur
Adres: Nieuwe Markt 4 te Zwolle

We willen jullie vragen om je uiterlijk vrijdag 3 januari 2020 via de website aan te melden. We hopen op een mooie opkomst en gaan er wat moois van maken!

Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen toe en een gelukkig en gezond 2020!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur.