Volg ons ook op:

5 november 2019

Om kwart over 8 was het tijd om te vertrekken richting Den Haag. In de bus werd het programma bekend gemaakt en kregen we koffie/thee met een lekker versnapering. Bij Caballero op Binckhorst kregen we een presentatie van VORM en van Local over hoe de ontwikkeling van Binckhorst is verlopen. Een bijzonder traject met gemeente en marktpartijen. Vervolgens hebben we een wandeling gemaakt over Binckhorst. 

Na de heerlijke lunch bij Mama Kelly zijn we vertrokken naar Scheveningen. Daar kregen we een rondleiding van een medewerker van Volker Wessels Vastgoed bij het Noordelijk Havenhoofd. Vervolgens zijn we naar de pier gelopen en kregen we een rondleiding van een medewerker van Kondor Wessels Vastgoed die eigenaar zijn van de pier en daar hele plannen mee hebben. Doel op korte termijn is om de pier winstgevend te maken en dat lukt nu aardig. 

Het mooie weer werkte mee, want daarna hebben we heerlijk geborreld aan het strand en vervolgens zijn we vertrokken richting The Penthouse voor een heerlijk diner.

Al met al een informatieve en gezellige dag!

Reacties

Terug naar overzicht

Meer